komt er een tweede golf van covid-19?

Komt er een tweede golf van Covid-19 of coronavirus?

Zorg dat jíj er niet bij bent!

De beste remedie om het coronavirus de baas te blijven is om je weerstand zo optimaal mogelijk te houden.

Om het immuunsysteem zo sterk mogelijk te houden is het verstandig om regelmatig een acupunctuurbehandeling te ondergaan zodat de vitale levensenergie (Qi) vrij en gemakkelijk door je lichaam kan stromen.

“Beter voorkomen dan genezen”

Veel mensen laten zich pas behandelen wanneer er gezondheidsklachten of ziektes zijn. Omdat je graag fit en vitaal wilt blijven is het verstandig om klachten vóór te zijn. Kies daarom voor medische preventie!

Je natuurlijk evenwicht kan gemakkelijk zoekraken door drukke periodes op je werk of in je privéleven, een verkoudheid, griepje of ernstige ziekte. Wanneer dit langer aanhoudt raken je opgebouwde reserves op en ontstaat er een disbalans. Lichaam en geest functioneren niet meer naar behoren en je voelt je moe, hebt weinig weerstand en ziekte ligt op de loer.

Dit kun je voorkomen door regelmatig een acupunctuurbehandeling te ondergaan zodat je weerbaarder bent en extra reserves kunt opbouwen voor moeilijke periodes wanneer griepepidemieën voorbijtrekken, je weerstand is verlaagd door drukke en/of stressvolle periodes.

Als acupuncturist ben ik opgeleid in de Oosterse geneeskunde, behandel een breed scala aan gezondheidsklachten en gespecialiseerd in pijnbestrijding en ongemak.

Wat wordt verstaan onder ongemak?

Ongemak is bijvoorbeeld vermoeidheid, slapeloosheid, transpiratieproblemen, rusteloosheid, enz. Een kleine opsomming van problemen uit een hele lange lijst van aandoeningen en gezondheidsklachten. Staat jouw probleem of ongemak er niet bij? Informeer naar de mogelijkheden.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO World Health Organization), dé autoriteit voor gezondheid hanteert een lange lijst met aandoeningen en gezondheidsklachten waarvan is bewezen dat acupunctuur kan helpen.

Je kunt mij volgen op:

https://www.facebook.com/FeelGoodPraktijk

https://instagram.com/praktijkfeelgood

Foto: Gerd Altmann via Pixabay