Reviews

Plaats een review
1
2
3
4
5
Annuleren
     
Review plaatsen

Plaats een review

Praktijk FeelGood Assen
Klantbeoordelingen:  
 op basis van 22 Klantbeoordeling(en)
  -  Reina

Ik ben via via bij Betsy terecht gekomen. Heb al jaren rsi en aanverwante klachten. De bedoeling was om de spieren los te houden zodat ik geen klachten meer zou ontwikkelen. Dat leek mij (en Betsy ook) beter dan iedere keer "brandjes te moeten blussen". In die tijd had ik ook al last van zeer slecht slapen. Uiteindelijk heeft Betsy uitgezocht waar ze op moest prikken om ook dit probleem (wat steeds groter werd) op te lossen. En jemig, na 1 behandeling puur op slapeloosheid, sliep ik al veel beter. Ik wist niet wat mij overkwam. Ik heb 6 jaar! moeten doen met 2 à 4 uurtjes slaap per nacht. En nu: ik ben een ander mens. Na 3 behandelingen iedere 2 weken slaap ik. JOEPIE!
Naast de vakkundigheid is Betsy als mens top. Rustgevend, respectvol.

  -  Marjan
Heel erg blij met Betsy!

Ik ben bij Betsy terecht gekomen vanwege opvliegers. En dan bedoel ik niet 1 a 2 per dag, maar 5 a 6 per uur, dag en nacht. Het was verschrikkelijk. De wanhoop nabij. Na de eerste behandeling bij Betsy namen de opvliegers in frequentie al af! Na de tweede behandeling bleven ze nagenoeg weg en als er dan toch nog eentje doorkwam, was de hitte intensiteit zoveel minder! Eindelijk weer doorslapen en overdag niet meer continu die hitte en oncomfortabele gevoel.
Betsy voert haar vak zeer kundig, professioneel en met humor uit. Ze is een fijn persoon, en ik voelde me vanaf de eerste sessie op mijn gemak. Een absolute aanrader.

  -  Feika

Al jaren kwam ik bij Betsy voor massage en Shiatsu. Elke keer weer met veel plezier en altijd met een goed gevoel weer weg. En passant kreeg je ook goede tips mee.
Toen ik slecht in m'n vel zat na het overlijden van mijn moeder en daardoor veel moest huilen en worstelde met "de eindigheid van het leven" heeft ze mij behandeld met acupunctuur om de energie weer goed te laten stromen en het hart en hoofd weer goed te laten samen werken. Wat een geweldig resultaat. Ik kan, buiten dat er gewoon het gemis is, er nu gewoon mee omgaan.
Dank Betsy, je bent een top meid.

  -  Rik
beslist doen!

Na een advies van een collega, ben ik naar Betsy gegaan. Ik voelde direct de fijne, open sfeer door de prettige ontvangst van Betsy. Nam de tijd om mijn klachten te inventariseren en een traject uit te stippelen. Tijdens de behandeling geeft Betsy ook uitleg waarom ze naalden op diverse plaatsen zet, en als ik aangeef wat ik zelf ga voelen, is dat voor haar een bevestiging dat ze goed zit. Meestal moet ik een half uurtje blijven liggen, met een kacheltje boven mijn voeten; heerlijk warm. En vaak ben ik na een paar minuten in slaap gevallen. Ik kan iedereen aanraden om met klachten naar Betsy te gaan. Zij kijkt en behandelt vanuit een totaal mensbeeld, en weet vanuit haar jarenlange ervaring direct de "vinger op de zere plek" te leggen.

  -  Jannita
Geweldig resultaat

De 1e keer dat ik bij Betsy kwam, kon ik bijna niet meer lopen vanwege hevige pijn in mijn onderrug. Ze heeft me toen met acupunctuur behandeld. Na de behandeling waren de klachten al een heel stuk verminderd, en de volgende dag was het compleet weg. Omdat ik lichamelijk zwaar werk doe, komen de klachten af en toe terug, in lichtere mate. En als Betsy mij dan weer behandelt, verdwijnen de klachten direct.
De sfeer in haar praktijk is warm en rustgevend, en Betsy zelf is een geweldige vrouw die erg deskundig is, goed luistert en ook uitleg geeft. Het gebeurt me regelmatig dat ik me zo goed kan ontspannen, dat ik in slaap val als de naalden eenmaal geplaatst zijn.

  -  Annette

Betsy heeft mij van mijn pijn afgeholpen met acupunctuur. Ik wist niet dat dat mogelijk was. Gelukkig is ze op mijn pad gekomen en daar ben ik zo ontzettend blij mee. Betsy is goed in haar werk, het is echt haar passie. Ze doet zoveel meer dan alleen behandelen, ik heb al veel goede tips gekregen die me echt helpen. In totaal heb ik nu 7 behandelingen ondergaan en ik voel me fantastisch!

  -  Patricia en Leon

Wij komen nu al ruim een jaar maandelijks bij Betsy. We vinden het altijd erg prettig. De ruimte is erg hygienisch en ontspannend, met een zacht zen muziekje op de achtergrond.
We komen er beide voor onze longklachten, en voelen ons zoveel beter nu we shiatsu hebben ontdenkt! Betsy doet haar werk proffessioneel en maakt daarbij tijd om met je te kletsen. Maar als je gewoon in alle stilte wilt genieten dan kan dat ook!
Een echte aanrader.

  -  Pieter van Meurs

Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Duidelijke communicatie en uitstekende behandeling. De volgende data zijn alweer gereserveerd.

  -  Marcia

1 keer per maand geef ik mezelf een kadootje: een shiatzu massage. Door de jaren heen ben ik bij verschillende masseurs geweest in Groningen en Drenthe. Betsy behoort zeker in de top 5! Dit was de eerste keer bij haar en ik heb geweldig genoten. Totale ontspanning! Aanrader!

  -  Janneke

Betsy behandelt je met gevoel. Ze straalt rust uit en is een heel aardige vrouw met een groot empatisch vermogen. Tijdens de behandeling wordt er niet gesproken en een heerlijk Zen muziekje op de achtergrond. Ik voel me dan heel relaxed en ontspannen. Ik kom voor mijn oorsuizen en het helpt echt.
Kortom, een aanrader.

  -  Anja

Ik voel me echt super goed! De pijn is zo goed als weg en dat is zo ontzettend heerlijk. Sinds hele lange tijd kan ik alles doen wat ik wil, zonder pijn. Tuurlijk voel ik soms echt nog wel wat maar het is zo fijn om gewoon weer alles te kunnen doen zonder pijn te voelen of erbij na te hoeven denken als je iets wel of niet kan en dat maakt vakantie hebben er een stuk leuker op :).

  -  Patricia

Al jaren kom ik bij Betsy met veel verschillende klachten.
Door alle stress en spanning die ik in het dagelijks leven heb zitten mijn nek schouders en rug muurvast. Door haar behandeling komt het wat losser en heb ik minder pijn en iets meer energie.

Betsy heeft me op emotioneel gebied ook heel erg geholpen. Ze weet waar ze mee bezig is en heeft veel verstand van het menselijk lichaam. Ze heeft passie voor haar werk en dat straalt ze uit!

Door haar rust en haar positieve kijk op het leven is ze een inspiratiebron voor veel mensen denk ik!

  -  Anneke Mulder-Luinge

Ik laat me al zo'n twee jaar één keer per maand door Betsy behandelen (Shiatsu massage of Zen Shiatsu).

Beide behandelingen zijn erg verschillend. Ze zijn beiden erg lekker en goed.

Ik heb jaren hoofdpijnklachten gehad maar door nu één keer per maand heen te gaan is mijn hoofdpijn verdwenen!

Verder is de behandelruimte erg fijn, warm, netjes en schoon. Voor Betsy zelf geldt hetzelfde.

Ik zie al weer uit naar de volgende behandeling!

  -  Ellis

Ik heb een eerste behandeling achter de rug en het was heerlijk. Fijne massage en Shiatsu behandeling. Sfeervolle omgeving en wat ik ervaar is dat ze zeer kundig is.

  -  Deef

Betsy komt heel rustig, ontspannen en zelfverzekerd over, en ze stelt je voortdurend op je gemak. Dit doet ze ook tijdens de behandeling. Ze weet precies waar de pijnlijke gebieden zijn, zo was ik een keer vergeten dat ik een pijnlijke plek op mijn schouder had, maar tijdens een behandeling bleef ze steeds bezig op een punt op mijn schouder. Toen ik vroeg waarom ze dat deed, kreeg ik als antwoord: daar zitten je spieren in de knoop. Dus ze had het zelf gewoon even ontdekt, knap he? Vind ik wel, en dat gebeurt wel vaker. Zo staat ze ook altijd open voor vragen, en daardoor geeft ze de adviezen die je er bij krijgt er gratis bij, en er is altijd even een klein gesprekje vooraf. Shiatsu therapie bevalt mij heel erg goed, mijn klachten aan nek, schouders, rug en benen zijn echt verbeterd terwijl ik hier al heel veel jaren last van heb. Ik ben erg tevreden over Betsy. Ik kom nu regelmatig 1x per maand voor een apk beurt bij Betsy om te zorgen dat alles soepel blijft. De behandeling is zo ontspannend dat ik al een keer in slaap ben gevallen. Na de behandeling is er vaak even een korte evaluatie. Je gaat altijd heel ontspannen huiswaarts. Dus dit is een AANRADER, verras jezelf en ga naar Betsy en overtuig je, je krijgt er vast geen spijt van.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»