Pijn en ongemak

Word je tijdens je dagelijkse bezigheden belemmerd door pijn of ongemak? Stekende, brandende, trekkende of zeurende pijn, ik behandel elk soort pijn. Door jouw uniekheid is de behandeling telkens anders.

Ik maak gebruik van de bekende Dr. Tan methode (Tan Balance Method Acupuncture), de methode welke zeer geschikt is voor het snel en effectief behandelen van pijn. Bij deze methode worden nooit in of rondom de pijnplek naalden geplaatst!

Iedere persoon is uniek zo ook de behandeling. De behandeling wordt zo samengesteld waardoor een optimaal resultaat wordt verkregen. Dit gebeurt door een speciale techniek, de Tan Balance Method Acupuncture. Deze verbluffende effectieve methode wordt inmiddels dagelijks met groot succes toegepast.

Bij deze methode wordt de cliënt gevraagd om zo exact mogelijk aan te geven waar de pijn zich bevindt. Aan de hand van dit gegeven wordt bepaald welke meridiaan is aangedaan. De acupuncturist heeft hierbij de keuze uit verschillende systemen waarbij specifieke energetische relaties tussen de 12 hoofdmeridianen als leidraad dienen.

In de meeste gevallen wordt daarbij de naald geplaatst op een meridiaan aan de andere kant van het lichaam waar de pijn niet zit. Dus: pijn rechter elleboog > behandeling linker knie. Er wordt daarbij niet in de eerste plaats gezocht naar de acupunctuurpunten uit het boek maar vooral naar de plaats die het meest gevoelig is bij indrukken. Wanneer het juiste punt is geprikt, is al na 10 seconden een vermindering van de pijn waarneembaar. In de loop van de behandeling verdwijnt de pijn vaak helemaal. Na de eerste behandelingen zal in de regel de pijn deels terugkeren maar steeds in geringere mate en na een langere tijdsduur.

Uiteraard is het voor de mensen die zo een behandeling ondergaan iedere keer heel verrassend om direct een voelbaar resultaat te ervaren. Een hele overtuigend bewijs van de werking van acupunctuur!

Op YouTube staan diverse filmpjes, overtuig jezelf van de kracht van de Tan Balance Method!

Ik behandel elke pijn of ongemak op alle locaties. Ongemak is b.v. tintelingen, gevoelloosheid, zwaar gevoel, bewegingsbeperking enz. ongeacht de oorzaak.

Pijn kan zijn: stekend, brandend, trekkend, zeurend, enz.
De oorzaak van de pijn of ongemak kan zijn: sportblessures, post-operatief, chemokuur, slijtage, overbelasting enz.

Veel voorkomende klachten zijn nek- en schouderklachten, rugklachten, pijn in knie, elleboog, heup enz.
Maar ook darmklachten, menstruatiepijn, hoofdpijn, enz.