Stoelshiatsu

Steeds meer medewerkers kampen met RSI-klachten. Uit TNO-onderzoek blijkt dat 28% van al het personeel regelmatig of langdurig pijn aan de arm, nek en/of schouders heeft.

Het is op dit moment de meest voorkomende beroepsziekte. De relatie wordt vaak gelegd met beeldschermwerk, maar klachten doen zich ook veel voor bij kappers en bij productiewerk aan de lopende band waar repeterende werkzaamheden uitgevoerd worden.

Stoelshiatsu of stoelmassage is een korte effectieve drukpuntenmassage die 20/30 minuten duurt. Op een speciaal voor deze massage ontwikkelde ergonomische stoel worden door de kleding heen drukpunten op hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen behandeld.

Stoelmassage is een laagdrempelige manier om:Shiatsustoel

  •    Heerlijk te ontspannen
  •    De circulatie te bevorderen
  •    Energieblokkaddes op te heffen
  •    Spieren en gewrichten soepel te houden
  •    Het verbetert de lichamelijke conditie en voorkomt klachten      als KANS (Klachten Arm, Nek Schouder) en stress

Wereldwijd wordt deze effectieve methode van ziektepreventie met veel succes toegepast.

Stoelshiatsu op de werkvloer

Stoelshiatsu is zeer geschikt om op de werkvloer toe te passen omdat het aan werk gerelateerde klachten, zoals stress en KANS, verbetert en voorkomt. Veel mensen brengen de dag op het werk door in dezelfde houding, waardoor steeds dezelfde spiergroepen belast worden.

Stoelshiatsu verbeterd de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat de afvalstoffen worden afgevoerd. Na een behandeling voelt de werknemer zich verkwikt en ontspannen. Wanneer er stoelshiatsu op de werkvloer wordt aangeboden, laat de werkgever zien dat hij zich betrokken voelt bij de gezondheid en welbevinden van zijn personeel. De werknemer is hierdoor gemotiveerder en meer tevreden.

Ik kom graag langs voor een vrijblijvende demonstratie.

Stoelshiatsu bij evenementen of verwendagen

Wilt u een groep mensen verrassen of belonen voor hun inzet, bijvoorbeeld uw personeel of vrienden, of bij een verrassingsfeest,  denk dan ook eens aan een stoelmassage. Ook voor een grote groep is dit te realiseren. Het wordt zeer gewaardeerd! 

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.