In onze westerse, vluchtige en jachtige maatschappij heeft de stress de overhand en is het contact met 'onszelf' soms ver te zoeken. Geen tijd om uit te zoeken welk pad voor jou is en wat bij jou past. Waarom doe je iets waarvan je eigenlijk wel weet dat het je teveel energie kost? Olof maakt contact met je ziel en kan je haarfijn vertellen wat er in je omgaat, wat er gaande is in je leven of in je lichaam en wat op dit moment bij je past. Aangezien hij van je ziel hoort wat er speelt, is hij in staat je te begeleiden op een manier die bij jou past. Hij geeft je wat je NU mag horen. Hij vertelt op humoristische wijze maar ook vooral duidelijk, to the point, kort, helder, bruikbaar en vooral ..... raak!

Zijn werk bestaat uit het kantelen van spirituele blokkades en het helpen bij ziektebeelden en vraagstukken. Het is zijn missie om de kennis van de stammen in het Amazone regenwoud te verspreiden over de hele wereld. Dit kun je lezen in ziijn boek 'Vader aarde en de aardse taal'.

Het wordt een interactieve dag met voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Datum : Zaterdag 14 februari 2015
Tijd : Van 09.30 - 10.00 uur ontvangst. Het programma loopt van 10.00 - 17.00 uur
Locatie : Praktijk FeelGood, Betsy Koops
Adres : Citadel 61, 9401 BZ Assen
Telefoon : 0592-308560
Aantal : Maximaal 18 deelnemers
Inschrijving  : Op volgorde van aanmelding
Kosten : € 75,00 per persoon. Contant betalen bij aanvang a.u.b.
Lunch :

Graag eigen lunch meenemen. Voor koffie, thee en soep wordt gezorgd. Op 20 meter afstand is een biologische lunchroom Proefiz met overheerlijke broodjes voor degenen die dat willen.

Aanmelding : Aanmelding via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. beschouw ik als definitief. Wees er wel snel bij want vol=vol.
Afmelding : Bij afmelding na 7 februari 2015 wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

 

Na de lezing zal je ook bevrijd zijn van deze blokkade wanneer je drager van een dergelijke vloek bent.

De spirituele blokkade kan zelf geen klachten geven maar weet wel zijn weg te vinden via de zwakke kant bij de mens, de achilleshiel. Daar gaat hij dan zijn destructieve energie op botvieren. De last van de verzamelde blokkades op de nek van de verantwoordelijke en het verdriet in de nacht van de overledenen zorgt bovendien voor energieverlies wat er weer voor zorgt dat het immuunsysteem uitgehold wordt.

Zo ontstaan na verloop van tijd een variatie van fysieke, mentale en emotionele klachten zoals:

  • 50% energieverlies, wel inspannen maar niet kunnen ontspannen
  • Slechte slaapkwaliteit, in de ochtend moe wakker kunnen worden, onrustige nachten
  • Strijd tussen gevoel en verstand, tussen leven en overleven: 'ik wil dit maar moet dat'
  • Spanningsvelden in relatie tot het zelf, partners en werk
  • Geen keuze kunnen maken in welke richting te ontwikkelen
  • Van een menigte mensen moe thuis komen, niet beschermd, wagenwijd open staan
  • Dan wel, dan niet bij het gevoel komen
  • Een moe gevoel dat kan leiden tot moedeloosheid, depressiviteit en depersonalisatie

Het niet kunnen vinden van die blokkade kan bovendien leiden tot een gevoel van 'ik ben blijkbaar nergens goed voor'. In het Westen kennen we drie blokkades, de emotionele blokkade, de fysieke blokkade en de mentale blokkade. De spirituele blokkade kent men niet en dat kan na een lange zoektocht langs genezers leiden tot opgeven.

Oude zielen hebben echter naast een groot doorzettingsvermogen en tomeloze veerkracht ook een flinke dosis integriteit, verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en bovenal een overdosis aan eigen wijsheid van de ziel uit veel levens.

Dat zorgt ervoor de lange weg te volgen om zo de ketting van de banvloek te doorbreken.

Zie ook de website van Olof Smit www.earthfather.eu.