Praktijk FeelGood heeft een missie!

Iedereen wil zich graag fijn voelen en lekker in zijn vel zitten. Maar niet iedereen krijgt dat zo maar even voor elkaar.

Hoe pak je dat dan wel aan?

Door gebruik te maken van jouw eigen lijf en leden, kun je dat namelijk uiteindelijk prima zelf. En Praktijk FeelGood helpt je daarbij!

In gewoon Jip- en Janneketaal maak je kennis met de oosterse geneeswijze zoals de 5-elementen en meridianen, daar waar de Chinezen al jaren op drijven. En waar ook jij heel veel plezier aan kunt beleven.

Met behulp van je ademhaling, je mindset en kennis van je eigen lichaam en de natuur kan ik je in simpele stappen begeleiden, zodat jij je binnenkort weer een gezond en gelukkig mens gaat voelen!

Vrijdag 27 februari 2015 van 19.30 uur tot 20.30 uur bij Boekhandel Iwema.

Lezing Olof Smit

Hoe kom je in dialoog met je eigen ziel? Olof Smit is de schrijver van het boek VADER AARDE en de aardse taal. Hij helpt in deze workshop iedereen om contact te maken met zijn of haar eigen ziel. Maar wat is een ziel, waarom is het zo belangrijk om contact te maken met jouw ziel? Weinig mensen die het echt weten.

Uitnodiging lezing Olof Smit

Olof Smit is de schrijver van het boek ‘VADER AARDE en de aardse taal’.

Hij is een no-nonsense man en rechttoe rechtaan. Van de overheid kreeg hij de titel NVN mee - Niet van nut. Dus niet omkoopbaar, maar wel staan voor wat hij uitdraagt. Terug naar natuurlijk handelen.